Mediation bij echtscheiding 

Scheiden,
Daar komt veel bij kijken, zoals, verdriet, boosheid angst teleurstelling en onzekerheid.  Waar gaan de kinderen wonen, hoe moeten de spullen verdeeld, wat doen we met het huis, wat wordt mijn inkomen?

Mediation is de beste manier om alles wat te maken heeft met een scheiding te regelen. Jullie maken zelf een ouderschapsplan, bepalen zelf hoe je de spullen verdeelt en beslissen zelf wat er met het huis gaat gebeuren en niet een rechter.

Ik ben jullie daarbij behulpzaam, waarbij jullie kinderen bij mij altijd centraal staan.  Ik help jullie met het opstellen van jullie scheidingsconvenant, een vastellingsovereenkomst waarin jullie zelf alle afspraken hebben vastgelegd, zoals kinderalimentatie, partneralimentatie het ouderschapsplan waarin alles geregeld wordt met betrekking tot jullie kinderen, en de verdeling van de spullen, woning en pensioenen. 

Daarbij is Mediation vaak korter van duur en dus goedkoper dan een (V)echtscheiding en wordt Mediation door uw rechtsbijstandsverzekering in vele vallen (deels) vergoed.Scheiden betekent het einde van je relatie met elkaar 

Scheiden betekent nooit het einde van je ouderschap

 

Koel-Mediation                                     2parttogether

Familiemediation,  scheidingsmediation en conflictbemiddeling.