Over mij

 

 

Ik ben Jan Koel en woon in Almelo. Ik ben geboren in 1957 in het mooie Coevorden, ben getrouwd en heb een dochter en een zoon die al volwassen zijn. Ik ben tot 2014 werkzaam geweest als rechercheur, en werkzaam in opleiden en trainen van jonge werknemers bij de Koninklijke Marechaussee. 

De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met het adviseren van de landelijke medezeggenschapscommissie van de Koninklijke Marechaussee. Ik had in die hoedanigheid vooral veel te maken met conflicten tussen de leiding van de Marechaussee en de commissie. Daar is ook mijn interesse voor conflictbemiddeling geboren. 

Ik heb na het verlaten van de Koninklijke Marechaussee de opleiding tot MfN registermediator gedaan en meteen daarna mijn specialisatie tot familie- en scheidingsmediator afgerond.

Ik ben als zelfstandig MfN-registermediator werkzaam en aangesloten bij de Nederlandse Mediator vereniging en Mediation federatie Nederland. Ik treed ook op als registermediator voor de Raad voor de Rechtbijstand.

• Ik ben neutraal
• Onpartijdig
• Deskundig
• Begeleidend

 

 


 

 

  


 


 


 


 

 

Koel-Mediation                                     2parttogether

Familiemediation,  scheidingsmediation en conflictbemiddeling.